lørdag den 27. februar 2010

2 LO'er

Igår aftes fik jeg lavet disse 2 lo'er, der mangler lige den lille historie. Men jeg går og venter på at posten kommer med nogle stempler som jeg har købt. Tak til Helle for at jeg lige måtte låne big shotten og bogstaver så jeg kunne få skrevet... Bad

Min nuværende scrapplads

Her sidder jeg så og scrapper til dagligt.... Jeg syntes lige at i skulle se det inden jeg bliver færdig med at rykke rundt og jeg får mit eget hobbyrum.

torsdag den 25. februar 2010

Bånd..

Jeg skulle da også lige forbi netto, nu hvor de havde udsalg af bånd. Pr. pakke en 10,- så det er til at overkomme og der er 1 m. af hvert bånd.

Et stor arbejde...

Her kan i så se hvilket arbejde jeg er gået ind i.......... bare for at få et hobbyrum. Det bedste er den grå reol nede på endevæggen, den bliver. Den var fuld af sager inden jeg startede med at flytte rundt. Men der er da lige til et par dages arbejde endnu.... griner....... og måske nogen nætter.

Stempeldag hos mig

Så var vi samlet 3 tøser til stempeldag hos mig. Og jeg fik denne flotte "buket" lavet i pergamano. Den skal bestemt have et specielt sted i mit hobbyrum når det bliver klar. Og så blev det jo også lige til en masse aftryk, en enkelt farvelægning og en masse snak. Men sådan går det jo en gang i mellem.

onsdag den 24. februar 2010

Is

Endnu et LO fra vores tur i skagen. Det blæste en halv pelikan den dag, men is det skulle vi have. Og som i kan se så passede det ditte ganske godt...

Ændringer...

Den næste stykke tid kommer der nok ikke så meget herind på bloggen. Vi er nemlig gået i gang med at flytte rundt i huset, så jeg kan få mit eget hobbyrum.... yes.... Så der ligger jeg nok det meste af min energi lige nu... Det bliver så skønt... Det har jeg savnet.

tirsdag den 23. februar 2010

Grenen

Endnu et LO som jeg også startede på i går aftes, mens det andet lagde til tørring. Og så fik jeg lige gjort den færdig her i eftermiddags. Men nøj hvor jeg mangler et alfabet der laver lidt større bogstaver, så den må skrives på ønskesedlen...

Det grå fyr

Jeg startede på den igår aftes, men den skulle lige tørre... Jeg kan ikke nænne at gøre mere ved den. Det er også kun et postkort jeg faldt for i Skagen.

Dagens indkøb

Ups.. did it again.... fandt lige nogen dew drops i nogle farver som jeg ikke havde. Og jeg kunne da ikke stå for plys papiret... griner....

mandag den 22. februar 2010

Sandormen

En LO fra vores tur i Skagen, hvor vi var ude og køre en tur med sandormen.

Dagens indkøb

Anja fra scrapsisters har lavet de flotteste blomster ud af organzastof. Kig evt. her http://scrapaholic-anja.blogspot.com/search/label/How%20to%20do
Dem kunne jeg jo godt tænke mig at lave, så jeg måtte en tur i fakta og se om de havde mere stof og jeg var heldig. De havde også nogle selvklæbende bogstaver som jeg kunne bruge til LO'er. Og så var jeg lige forbi gartneriet efter nogen dew drops i lyserød.

søndag den 21. februar 2010

Leg LO

Endnu en LO, denne gang med leg. Far er jo altid god at lege med. Jeghar pyntet med lyseblå glimmer lim rundt i kanten.

Baby LO

Så fik jeg lavet et LO imellem tøjvask og oprydning. Efter opfordring har jeg prøvet at bruge en skitse. Jeg syntes selv at det er blevet godt.

Konfirmationskort

Det blev til et konfirmationskort igår aftes.

lørdag den 20. februar 2010

Scrap dag hos Helle

I dag mødtes Marianne, Helle og mig, for at scrappe. Det blev da til næsten 3 LO'er. Den lyserøde og den røde var de 2 første, som jeg lavede. Men så kom jeg i hænderne på 2 kyndige scrapper og det gav det 3 LO. Jeg mangler lige at skrive lidt på den. Men jeg er bestemt blevet glad for udfaldet. Så tak til Helle og Marianne. Og jeg fik leget med big shotten, juhu jeg glæder mig til at hente min i Ejsing. Men men men.... det kan også være farligt at være en scrappe mor, og ikke tager alle sine ting med. For som i kan se på de nederste 3 billeder så fandt Ditte en af mine grønne stempelpude. Og da de store børn ringede for at fortælle mig det, var mit første spørgsmål... Har i taget billeder??... ja det havde de, det var det første som de havde gjort, så godt opdraget er de... Griner... Jeg kan ikke andet end griner af det og bare tanken om hvad børnehaven siger på mandag... ja så griner jeg endnu mere. Men det er bestemt noget der skal scrappes om... Så lige nu hedder Ditte... vores lille frø.... Altså sådan går det når mænd skal holde øje med børn. Jeg håber, at Marianne var mere heldig end mig. Tusind tak for en dejlig dag til både Marianne og Helle, jeg håber vi snart skal scrappe igen.........

fredag den 19. februar 2010

2 stempelkort

Jeg fik da lavet 2 stempelkort her til aften. Men de var farvelagte i forvejen.

Stempelaftryk

Så fik jeg lavet 3 sider med stempelaftryk mens ungerne var ude og kælke. Så skal de lige klippes fra hinanden. Så kan det være at nogen af dem bliver farvelagt i aften.

Magnolia stempler

Så kom posten med mine længe ventet magnolia stempler. Så nu er det bare med at komme i gang. Men jeg har lovet at passe min venindes 2 børn her over middag. Så det bliver nød til at vente. Så må jeg håbe at der bliver tid til det i aften. Men jeg skal også have pakket taske til i morgen hvor jeg skal ud og scrappe ved Helle.

torsdag den 18. februar 2010

Et kort mere..

Ja det blev så alligevel til et kort mere. Denne gang et stempel kort.

Et enkelt kort

Det er da blevet til et enkelt kort i dag. Der skulle jo også ryddes op og gøres rent.

onsdag den 17. februar 2010

Flere blomster

Det blev da til lidt flere blomster i går. Denne gang en anden slags.

Ribbon purse med bånd

Så fik jeg fyldt bånd og blonder i, så nu er den klar til at komme med mig. Jeg var jo optimist og startede helt i bunden, men vil sige at det er ikke nødvendigt. Og der sker heller ikke noget ved at springe en række over, det giver blot et bedre overblik over ens bånd.

Lidt indkøb

Lidt indkøb blev det også til. En metal æske fra tiger, havde lige håbet at mit glimmer lim kunne være i den men nej. Men nå.. jeg finder helt sikkert en anden anvendelses mulighed til den. Og så selvfølgelig noget papir og bånd til min taske. Så nu vil jeg i gang med at fylde i tasken.

Ribbon purse

Så kom posten med min ribbon purse. Se det var en hurtig handel, tak til Inge. Når jeg har fået mine bånd og blonder i, så skal jeg nok ligge et nyt billed ind af den.

Tekst stempler

Bare se hvad posten kom med. Tekst stempler og en cup cake. Det bliver dejligt at lave kort med.

tirsdag den 16. februar 2010

Blomsterne

Her er som lovet billedet af de blomster som jeg fik lavet igår aftes. Det syner ikke af meget men det blev da til 58 stk. De mangler lige en perle i midten og måske noget glimmer nogen af dem, men så er de også færdig. Jeg lader være med at sætte blade under endnu, da det jo ikke er sikkert at jeg skal bruge dem med blade under. Jeg har lige gjort det ved 2 så i kan se dem helt færdige.

Resten af aftenen

Ja, det blev så ikke til flere LO'er i dag, for den jeg har gang i skulle lige tørre. Men så fik jeg lavet en hel masse blomster af restpapir. Så er det også brugt og det er dejligt. Jeg ligger lige et billed ind af dem i morgen. Hvis du vil vide hvordan de er lavet, så siger du bare til.

mandag den 15. februar 2010

De tidligere LO'er i Dittes bog

Her er alle de tidligere LO'er i Dittes bog. Det er mine første LO'er.....