tirsdag den 31. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 31. maj på forummet tsc

Så fik jeg lavet det sidste lo efter skitsen. Det har for mig været en kanon fed måned, for jeg er vild med Mariannes skitser og skal jeg rigtig udfordre mig selv skal jeg lave dem om til vintage.. griner... Det er en udfordring... prøv det :o)

Ikke det bedste lo..

jeg har lavet. Jeg har som i tidliger har læst meldt mig til LOAD på forummet tsc. LAY OUT A DAY, denne er nummer 2 i rækken af 14 dage. Men smerterne i mit ben er næsten umuligt at holde ud, efter at jeg var inde hos lægen igår og han "brækkede" rundt med det. Og det har åbenbart en stor indvirkning på min kreative udfoldelse.... Men enden på undersøgelsen igår blev, at de mener de kan hjælpe mig med en operation... hhmmm.. har ikke så gode erfaringer med operationer(derfor jeg har det som jeg har det i dag, der skete fejl under en operation). Så inden jeg tager den endelig beslutning vil jeg vide hvad risiko der er forbundet med operationen, så nu er jeg henvist til ham lægen som skal operere mig hvis jeg vælger det...

søndag den 29. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 20. maj på forummet tsc og et smugkig

Først et lille smugkig på bilen som jeg har bestilt.
Jeg må nok sige, at jeg glæder mig som et lille barn til at få den.
Samme lækre røde farve som på billedet. Men skal nok ligge billeder ind af den rigtige, når jeg henter den, bare rolig det slipper i slet ikke for.... griner
Denne er lavet efter skitsen d. 20. maj på the scrapcat forummet.
Gad vide om jeg når dem alle 31, jeg vil gøre forsøget.
Men noget af dagen i morgen går med undersøgelse på sygehuset, for at se hvad der er evt. er galt inden i min hofte...
Jeg kan stadigvæk ikke få lov til at lægge nogen kommentar.. desværre.
Men jeg kæmper videre mod blogger... gad vide hvem der vinder?

torsdag den 26. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 19 maj på forummet tsc

Og det blev resultatet. Jeg kunne ikke helt samle mig om lo'et, så skulle nok have lagt det til side. Der var en masse andre tanker der fløj rundt i mit hovede igår. Igår var nemlig dagen hvor jeg skulle til rundbordssamtale hos min læge, sagbehandler, sociallægen, min mentor, Peter og mig. For at drøfte det forløb som jeg havde været igennem i Århus, hvilket var et godt forløb :o) Alle var enig.. der var ikke flere operative indgreb man kunne gøre, ikke mere medicin man kunne afprøve og flere arbejdsprøvninger ville ikke hjælpe... Så de var enig om der var kun et at gøre, og det var at indstille mig til førtidspension. Så nu må jeg vente spændt og se hvad udfaldet bliver. I dag har jeg solgt min bil til Peter, så vi har bestemt at i morgen skal jeg ud og bestille min nye bil... Det er lige før at jeg kan nå at få den på min fødselsdag :o) kunne da være fedt.. bedre gave kan jeg vel ikke give mig selv.. griner. Her til aften var vi en tur i cirkus Benneweis, og hold da op det er længe siden sidst 17 år cirka. Og der er selvfølgelig sket meget nyt på den front siden jeg var afsted sidst. Nu var der en mulighed for at komme op på en elefant og så få taget et billede... Og jeg må nok sige, at jeg talte varmt for min sag men ingen af ungerne ville med mig derop... Til sidst siger Peter, hvis du gerne vil så gør det da... Og det gjorde jeg :o) så nu skal jeg lige have scannet billedet ind, så jeg selv kan bestemme hvilken størrelse det skal have til Bogen Om Mig... Jeg har problemer med at lægge kommentarer hos jer for tiden, og det irritere mig noget så grusomt... Jeg forsøger at løse problemet eller måske ligger det i blog land, men håber at finde ud af hvor det går galt. Så det er bestemt ikke for at jeg ikke vil lægge en kommentar.

onsdag den 25. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 18. maj på forummet tsc

Det blev til dette lo om Dittes forhold til hendes elskede sut og sutteklud. Puhaa... det holdt hårdt at skulle af med sutten og kluden holder hun ved endnu. Lo'et er også lavet af det kit som Helle satte sammen til mig.

tirsdag den 24. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 17 maj på forummet tsc

Her er det halvfærdige lo som jeg havde med hjem fra campingpladsen. Nu har jeg fået lavet det færdig. Det var bogstaverne som drillede mig, jeg kunne ikke finde nogen i den rigtige farve. Så enden af det blev at jeg selv malede nogen med peeled paint crackle paint. Det var ikke rystet ordentlig sammen, men det gjorde effekten meget bedre. Jeg ved ikke om det er nemt at se på billedet. Papiret er fra min månedspakke fra maj måned... uha der er til mange lo'er endnu og gud ske lov for det. Cirklen bag billedet er en som jeg selv har lavet med en ms hjørnepunch.

Det er Pips' skyld...

At jeg er blevet fristet til at lave kort... griner. Den anden dag havde hun lavet det flotteste napkin kort, som man kan forstille sig. Og jeg blev fristet over evne, for jeg fik ikke en gangen lagt en kommentar inden jeg havde lavet mit første kort. Så det måtte jeg ind og gøre bagefter :o) Dette er det første kort som jeg lavet, er vild med de kort, for de er i sig selv pyntet. Og jeg kan ikke helt bestemme mig for om der skal mere pynt på. Papiret er fra Maja Design - Crea Diem - Det skrivna består.
Dette er nummer to kort, som jeg har lavet. Papiret er fra Graphic45 - commuique collection. For jeg fik den ide, at efter som familien har indbudt sig selv til min fødselsdag, ja så måtte jeg vel hellere sende en indbydelse. Så igår bestilte jeg et stempel med "indbydelse" hos Scrapper.dk. Skønt at man hos hende kun betaler for det tingene vejer :o) så nu venter jeg på det. Jeg har printet indbydelsen ud på noget papir og så er tanken at gøre det igennem big shotten med spellbinders puslespil die... Lidt arbejde skal de skisme lave for at få noget godt mad. Og inden i dette kort lægger jeg så de løse puslebrikker, gad godt at se dem i ansigtet når de åbner... griner. Men tror at de på en eller anden måde forventer det fra min side. Og ja Pips..... jeg runder de 40.. griner... samme dag som prins Joakim. Så fik du den at tænke over....

søndag den 22. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 16, maj på tsc forummet

Hjemvendt fra camping med et færdigt lo og et halvfærdigt lo.
Så her får i det færdige lo.
Igen ude fra Mariannes arbejdsplads.
Papiret er fra Glitz design og både det og pynten er fra min månedspakke som jeg fik i starten af maj. Jeg har lavet næsten 3 lo'er ud af det indtil nu og der er til mange flere. Men jeg glæder mig altså allerede til månedspakken for juni, nok også fordi at den nok ankommer lige før min fødselsdag :o) og der er en masse lækker papir og pynt i den også.

onsdag den 18. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 15 maj på tsc forummet

Papiret er fra Basic Grey - Olivia og pynten lige så.

1 lo efter skitsen d. 14. maj på tsc forummet

Og det kom der dette lo ud af.
Papiret er fra cosmo cricket - Fly a kite

1 lo efter skitsen d. 13. maj på tsc forummet

Og her er lo'et
Papiret er fra tim holtz.
"Die cutten" har jeg selv lavet.

tirsdag den 17. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 12 maj på tsc forummet

Igår aftes fik jeg lavet dette lo efter skitsen for d. 12 maj.
Jeg har igen brugt papir fra kittet som Helle lavede til mig i Ejsing.
Fuglen og grenen er lavet efter en skabelon som jeg har købt hos hobbyboden.

mandag den 16. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 11. maj på tsc forummet

Igen en lækker skitse fra Marianens hånd.
Papiret er fra Maja Design og er fra det kit som Helle lavede til mig i Ejsing.
Sidder da lige og overvejer om jeg skal se om jeg kan lokke hende til at lave et til conventionen.
Dette hjørne ville ikke rigtig frem på billedet ovenover.
Så i får lige en close up af den. Der er kommet halm i den lille th flaske.
Og lige svar på et par spørgsmål:
Mio -> min månedspakke er fra swirlydoos
FruMaansen -> ja det er stickles og sværte

søndag den 15. maj 2011

1 lo efter skitsen d. 10 maj på tsc forummet

Jeg fik også lavet denne, det blev til en bom.
Jeg mangler lige journalingen, men ville vente med at skrive
indtil jeg lige havde styr på datoen.
Den er lavet med papir og blomster fra min månedspakke fra maj.