søndag den 18. september 2011

Længe siden... men 2 lo'er fra mig

Ja det er længe siden jeg har opdateret min blog. Jeg syntes ikke overskuddet har været der hverken til at blogge eller tage på blogvandring. Der er jo lige nogen ting som skal falde på plads når man bliver alene med sine børn. Og jeg satte det at få hverdagen til at fungere for mine børn højere end alt andet. Men nu håber jeg at overskuddet kommer til både at blogge og tage på blogvandring, for jeg er overbevidst om at i har lavet mange flotte kreationer siden jeg sidst var rundt. Og som en fjer i hatten fik jeg lige at vide at min pension gik igennem her d. 6. september, så nu skulle der også gerne komme ro på den front
Under flytning fandt jeg billederne fra da Oliver blev født i 1998 og hvor har jeg manglet dem. Så jeg kunne bestemt ikke lade være med at lave et lo med et af dem... men bare rolig der kommer flere.
Også et lo med Oliver og vores tur i sommerhuset... Bogstaverne har jeg selv lavet med dapper, crackle paint, stickles og cracle accent. Nu er det snart tid til convention i Middelfart.... Skal du med? og kommer du hen og siger hej?