lørdag den 22. oktober 2011

Lidt halloween nyt....

Hjemvendt fra camping kastede jeg, mig over scrapsagerne... de var savnet. De her græskar er lavet ud af almindelig orange karton. AnneT lavede dem for nogen år siden. De er fundet på hendes blog. Men sig til hvis i vil have en brugsforvirring... griner.
Jeg købte en del halloween dies, da jeg var til convention i Middelfart. Og nogen af dem har jeg brugt til dette kort. Alletiders indbydelse... men den når ikke at komme ud i år. Men så kan det være at jeg kan bruge den i mini albummet.
De her 3 dies var jeg simpelthen nød til at bestille ved Gitte. Jeg havde luret lidt på selve græskaret til conventionen, men syntes den var lidt kedelig. Men så så jeg at Gitte havde fået 2 forskellige ansigter hjem, som er beregnet til at bruge i græskaret. Så nu var jeg nødt til at bestille alle 3 dies hos hende, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. De 2 ansigter kan kombineres efter lyst. På det øverste græskar har jeg kombineret ansigterne, og de to nederste er med ansigterne som man køber dem. Utrolig nem pynt at lave til Halloween. Sidder lige og kommer i tanke om at de kan jo også laves til kort, hvis man sætter karton inde bagved.

mandag den 10. oktober 2011

2 lo'er om en pige der blev grøn

Første gang jeg var nede hos Helle og scrappe havde min daværende anden halvdel selvfølgelig ansvaret for Ditte......hhmmm.... jae... Hun endte med at være meget grøn og mine store børn måtte tage affære... griner. Da de ringede og fortalte mig at Ditte havde fået fat i en af mine grønne stempelpuder og smurt sig helt ind i det... Var det første jeg sagde.. har i taget billeder? ja var svaret... Godt så vask hende med kold vand... Men dette var desværre for sent, de havde brugt varmt vand, så noget af det skulle slides af... griner
Her er billedet taget et par dage efter den grønne episode og man kan stadigvæk ane det grønne rundt på hendes krop... Men som hun sagde.. mor jeg vil jo bare være en turtle...

onsdag den 5. oktober 2011

2 gamle lo'er og en sættekasse

Jeg var så heldig at finde en skabelon som ligner en krone, så selvfølgelig skulle den bruges på et lo om Ditte udklædt som prinsesse.
Sille som kæmper med den franske vaffel... -Det var næsten mere end hun kunne gabe over. Papiret er fra Glitz og var i en af mine månedspakker.
Langt om længe fik jeg min sættekasse færdig og hængt op i min nye lejlighed. Der er Tim Holtz papir i mange af rummene.

mandag den 3. oktober 2011

2 kort og 1 lo med modeling paste

Efter en veloverstået og rigtig hyggelig convention i Middelfart blev det vidst tid til at opdatere min blog. Først med et par kort som jeg har brugt til et par fødselsdage.
Hvor har jeg længe haft lyst til at bruge modeling paste på mine lo'er. Men det har knebet med tiden og overskuddet til at komme i gang igen med at scrappe. Men jeg tror at conventionen var med til at få prikket hul på bylden. For jeg er i gang igen :o) Den her over lavede jeg det meste af igår aftes og jeg har 2 mere liggende på mit scrapbord som jeg arbejder på. Men de skal jo tørrer ind i mellem, så det tager lidt tid, men hvad gør det.... jeg er i gang igen.