lørdag den 26. maj 2012

Endnu et fars dags kort

I går aftes fik jeg lavet endnu et fars dags kort. Denne gang har jeg lavet den så den passer til en udfordring som TSC kører med her i maj måned. Jeg har lavet den på et brun kortbase. Der på har jeg brugt th papir som er flosset i kanterne. Et bingokort som er printet fra nettet. Th manden med paraplyen har jeg standset ud i bølgepap og sværtet lidt på kanterne. Cirklerne skal forstille render fra kaffekoppen, de er lavet med et krus som jeg har sværtet godt under bunden med distress ink pad og derefter kørt det lidt af på papiret. Til slut har jeg sprayet lidt vand på med en mini mister.

Nu er jeg gået over til at lave udstandsede kort, som er næste måneds udfordring på TSC. Syntes selv jeg har fundet på en smart måde.. Så hvis du er nysgerrig, må du følge med her.. tihi... God pinse til jer alle.


fredag den 25. maj 2012

Fars dags kort

Nu nærmere tiden sig snart for fars dag. Og jeg har i den anledning lavet nogen til kortkassen.
 Jeg har brugt en th dies til rådyret og 2 spellbinders til skiltet. Stemplet er et som jeg har købt i en butik i england.
Til denne har jeg brugt en embossing folder fra th med tandhjul, cowboylommen er en jeg har fra julen 2010, hvor den var et til og fra mærke. I lommen sidder der en ticket fra th. Og skiltet på lommen har jeg lavet med just rite stemplerne. Skiltet er sat fast med en th sikkerhedsnål.

søndag den 20. maj 2012

Et lo til bedsteforældrene

Efter konfirmationen igår troede jeg, at jeg bare skulle sidde ved scrapbordet i dag.. ha.. der måtte jeg lige tro om. Der var lige en stak gipsplader der skulle flyttes og mange andre ting som skulle ryddes væk. Jeg nåede at få lavet et enkelt lo og fik startet på en anden.
Loet her er ikke det jeg fik lavet i dag. For det jeg lavede i dag skal bruges i en gave så jeg vil ikke lige vise det herinde. Men har et par lo'er liggende i reserve, som jeg så kan vise. Denne er til børnenes bedsteforældre, billedet er taget sidste år ude på campingpladsen. Papiret og pyntet er fra en af mine månedspakker fra swirlydoo i USA. Jeg håber at i har haft en god weekend, for her gik den med fest og arbejde. Så planen for i morgen er at jeg vil sidde ved scrapbordet når ungerne er ude af døren.

torsdag den 10. maj 2012

Konfirmation

I søndags havde vi konfirmation. Oliver troede at han skulle cykle hjem fra kirken på sin nye cykel. Hvad han ikke vidste var at vi havde hyret Daniel (en god ven af familien) til at køre ham i (Kandis)bilen. Det skal lige siges at bilen er Daniels, men han lejede den ud til Kandis, som skulle bruge den på coveret på en af deres cd'er.  Og hvor var Oliver stolt da han fandt ud af, at han skulle køres i den. Nu havde han i flere år været så tæt på bilen fordi den har stået opmagasineret hos os, men aldrig været ude og få en rigtig tur i den. Som han sagde.... det var bare så fedt mor.
Så her står min stolte konfirmand. Han ser ud som om at han overvejer hvad fremtiden bringer. Han havde en rigtig god dag og kunne ikke ønske sig mere... som han selv sagde.

onsdag den 9. maj 2012

En dåse

Dåse lavede jeg til en medhjælper i Dittes børnehave. Han skulle starte på seminariet og var derfor nød til at stoppe i børnehaven. Men han var så god for børnene og børnehaven.

Dåsen gjorde lykke og skulle bruges til blyantholder bagefter.