fredag den 29. juni 2012

Mine hjemmelavede stempler og 2 tag

For omkring 2-2½ år siden så jeg en video med th hvor han lavede sine egne stempler, og jeg tænkte ej hvor smart. Så er det jo rimelig nemt at lave et nyt stempel og rigtig billigt. Men tiden fløj hurtigt for jeg var lige begyndt at scrappe. Men for et stykke tid siden, så jeg et indlæg på scrapsisters om hjemmelavede stempler. Jeg så ikke videoen, men kom straks til at tænke på th. Så jeg gik i gang med det samme.
 Og her er de stempler jeg har lavet indtil nu. De er lavet i mosgummi og limet på noget gennemsigtigt plast (f.eks det som dies er i når vi køber dem.) med glossy accent. Nogle enkelte af motiverne har jeg fået af Helle. Og midt i det hele løb jeg tør for det gennemsigtige plast.. så de sidste må vente til jeg har shoppet noget hvor jeg kan bruge plasten fra. Jeg har nået at afprøve manden med paraplyen og de giver et super aftryk. Jeg har brugt memento sværte og de er nemme at gøre rene igen med en babyserviet.

Jeg har også fået lavet 2 tags, de var til en udfordring på tsc. Jeg fandt nogen gamle negativer som ikke skulle bruges mere, så en af dem fik plads ved det lille kamera.

God weekend til jer alle sammen.

torsdag den 28. juni 2012

2 jule lo'er

Jeg er lidt bagefter med at vise de ting som jeg har lavet. Så her lidt forsinket kommer der 2 jule lo'er. Begge er om min 2. ældste datter.
 En tur i toys r us er ikke kun for de små, hun faldt for den store snemand. Lo'et blev til børnenes bedsteforældre. Papiret er så vidt jeg husker fra Riddersholm en af deres juleserier.Jeg mener den hedder gammeldags jul. Lampen er fra th dies og swirlen er hjemmelavet med liquid pearls.
Besøg af en veninde og ud i sneen og kælke bliver man vel aldrig for stor til. Papiret er fra cosmo cricket - jolly by golly. Bogstaverne var gemmensigtige og fik en gang diamond dust.

tirsdag den 26. juni 2012

Bryllupskort

Så fik jeg endelig lavet bryllupskortet færdig til min veninde. Hun skal giftes d. 7/-12 så det er ved at være, og vi mangler stadigvæk i fællesskab at få lavet de ca. 70 bordkort.
Stemplerne som jeg har brugt er fra wedding collection 2010- loving bridal couple og magnolia spring 2008-church. Papiret er fra dream street papers - Nancy - The garden. Spellbinderen er den store fra Floral ovals.
 Inden har jeg sat et skrivefelt også med den store spellbinder, som så er dækket af brudeparret, når kortet er lukket. Stemplet er fra Hobbyboden.
 Bag på kortet har jeg brugt den anden mindste fra floral ovals sættet og sat "mit stempel" inden i. 

Nu har jeg endelig fået bestilt et personligt stempel og det første kommer til at se sådan  ud når jeg modtager det.
Jeg tror ikke, at det er det sidste jeg bestiller. Han har mange lækre designs og er fristet af flere, så mon ikke at der kommer en bestilling mere afsted. Det dejlige er at stemplet her passer til en rund punch på 1,5 ". Så det bliver nok det næste jeg skal ud og have.


søndag den 24. juni 2012

1 tag og 2 kort

Jeg havde tidligere lavet dette tage til en udfordring på tsc.
Men hvad skulle jeg lige bruge det til.
Ideen kom da jeg fik min fødselsdagsgave af Helle, som bla. var embossing folder med skyer.
Så den har jeg brugt bag ved og så sværtet den.

 Jeg har også været ved at lave en how to også til tsc. Om hvordan man bruge staniol og alcohol ink. Her har jeg brugt embossigfolder fra th med metalpladerne. Som jeg venligst har lånt af Helle. Et th stempel og 3 chipboard tandhjul, som også er skåret ud med th die.



fredag den 22. juni 2012

Leg med peg stamps

Jeg har købt nogen af de små stempler fra peg stamps. Og da vi sammen med Helle, hendes mand og børn havde vildtaften i lørdags, var der inden dyrekøllen var færdig, tid til at lege.
 Her har jeg brugt forskellige peg stamps, hvilke kan jeg desværre ikke sige. Da Helle har lånt dem alle sammen af mig. Hun blev lige så grebet af det som jeg gjorde.
Her har jeg først brugt et stempel, som Helle havde med herud. Derefter har jeg stemplet med de små stempler ovenpå.

tirsdag den 19. juni 2012

Mit første stjerne album

 Sidste tirsdag var jeg til scrapaften hos unikscrap. En af de andre havde gang i at lave et stjernealbum. For det første havde jeg aldrig set et stjerne album før, og det så bare vild godt ud. Så jeg tog hjem med det i tankerne og nøj det tumlede rundt. Jeg var så heldig at dagen efter fik jeg en bestilling på et minialbum og hvad lå nærmere end prøve stjerne albummet af. Papiret jeg har brugt er fra dear lizzy - spring
Her er albummet set fra oven.
 For- og bagsiden (godt nok inden jeg satte dem på albummet)
 side 1 og 2
 side 3 og 4
 side 5 og 6
 side 7 og 8
 side 9 og 10
side 11 og 12

Det var rigtig fedt at lave og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg laver et stjerne album. Næste gang skal jeg prøve at lave en i vintage stilen. 

Håber at i har en god dag alle sammen.

torsdag den 14. juni 2012

1 udstandset kort med spellbinder

I dag har jeg valgt at vise et kort som er udstandet med spellbinder classics scallop circle stor.
Træet er en die fra memory box. Papiret er fra Riddersholm.
 Inden i har jeg pyntet med 4 cirkler og nogen sommerfugle med Martha Stewart punch.
 Bagpå har jeg sat satinbåndet igennem 2 eyelets, så det ikke kan ses på samme måde. Og mit stempel, jeg ønsker mig desperat et nyt smart stempel i stedet for dette... 

Tak fordi at i kigger med.

tirsdag den 12. juni 2012

Tillykke til Aka/Annette

Først og fremmest stort tillykke til Aka/Annette som fylder år i dag. Hun er en gæv scrapper med højt humor og en god portion humor, oveni laver hun nogen utrolig flotte ting. Så hvis ikke du kender hende, så klik på navnet og se dig omkring. Hvis du kender hende, så klik på navnet og læg en hilsen til hende.

I dag har jeg valgt at vise 2 af de kort som jeg har lavet den sidste stykke tid.

Det øverste er en bestillingskort til en konfirmation. Kravet var at der var islænder heste på.
Kortet her er lavet til min kort kasse, den var ved at være lidt tom. Det var en udfordring som var på tsc, helt præcis hvad kravene var kan jeg ikke lige huske nu...

Min dag i dag går med en tur forbi Hobbyboden, skal hente en ""lille" pakke som tobiaskristian og mig har bestilt. Og til aften skal jeg til scrapklub hos Unikscrap. Og det var vidst den dag... God dag til jer alle sammen.

mandag den 11. juni 2012

2 lo'er

Jeg er vidst ikke super god til at få blogget... Desværre.
Det er ikke fordi at jeg ikke får lavet noget, for syntes godt nok at den sidste stykke tid er der gået en del igennem her. Det er mest blevet til kort den sidste stykke tid, men i dag har jeg valgt at vise to lo'er.
 Det lyse papir er fra th blokken Vintage shabby. Swirls, blomster og sommerfugle er fra Prima. Filmstrimlen fra th, lidt knapper, dew drops og scrappers net. Jeg har lavet en rude med en spellbinder og så sat husblas bag den. Der er sværtet med frayed burlap og vintage photo.
Det lyseblå papir er fra samme th blok. Og sværten er den sammen. Her har jeg dog leget med vand og skubbet kanten på papiret lidt ind. Ellers har jeg brugt nogen sider fra en bog, tags, kageserviet, gazebind som er mistet, scrappers net, en krone fra dusty attic og nogen metal blomster som jeg har vundet på tsc.

Det var alt for denne gang. God dag til jer alle sammen.

fredag den 1. juni 2012

Udstandset kort med spellbinder

 Udfordringen med månedens kort på tsc lyder - udstandset kortbase. Den tænkte jeg lidt over, for vi kender jo alle den med at lægge kartonet dobbelt og så undlade at skære det øverste væk. Så jeg ville gerne finde på noget som jeg ikke havde set før. Om det er lavet før ved jeg ikke, men hvis i har set det andre steder må i meget gerne smide et link.
Jeg har brugt label 10 fra spellbinder. Papiret er fra Maja Design - ska vi ta en fika? helt præcis hvad papirerne hedder kan jeg ikke lige se mere, for det er nogen af de sidste rester jeg har, fra det kit som Helle lavede til mig i Ejsing i 2011.
Jeg er blevet ret vild med denne form for kort og har allerede lavet et mere færdig. Og 3 ligger under klargøring, alle er lavet med forskellige spellbinders

I morgen skal jeg op og se til skagascrap. Vi laver en hyggetur ud af det og kører ind omkring Hjallerup marked på vejen hjem. Mon ikke jeg skal have en pakke spellbinders eller 2 med hjem i morgen?

Rigtig god weekend til jer alle sammen.