fredag den 31. august 2012

Skabe til salg - evt. til scrap


 Så fik jeg igen ryddet lidt op. Og fandt disse to skabe som jeg gerne vil sælge.
 Prisen er plus evt. fragt, de kan evt. leveres mod betaling.
 Arkivskab
Måler: højde 179 x bredde 72,5 x dybde 57,5 cm.
Jeg tror det er lakeret bøg.
Hylderne er så store, så der kan ligge mønsterpapir på dem.
Pris 300 kr.
 Skab
Måler: Højde 139 x bredde 100 x dybde 42 cm
Benene kan evt. skrues af og så er højden 106,5 cm.
Der er 5 hylder som måler bredde 46,5 x dybde 38,5 cm
Der er 8 skuffer som måler bredde 41 x dybde 35 cm
Der er mange muligheder i den, både til karton, papir, stempler, punch osv.
Pris 250 kr.
Et billede af skabet lukket.

Se også mine andre til salg indlæg ved at klikke over under etiketter.
 

lørdag den 18. august 2012

Kontaktbog

Jeg ved ikke om det bare er mig, som er træt af de kontaktbøger som skolen udlevere. Det kan selvfølgelig også være mine børn som er hårde ved dem. For her i huset holder de ikke ret længe men bliver ødelagt i tasken. Så derfor har jeg selv lavet en kontaktbog til Ditte. Jeg har brugt en kina bog fra Tiger til det. Til sidst  betrækker jeg den med det gennemsigtige bogbind og så satser jeg på at den er beskyttet et par år.
Papiret jeg har brugt er fra magnolia - you are so special/rose garden. Stempelaftrykker er også magnolia og hedder Autumn Tilda with pencils og er fra den nye collection - Turning leaves 2012. Bogstaverne er lavet med th dien vintage market. Jeg har flettet 3 satinbånd og sat fast udvendig på ryggen inden jeg beklædte bogen. For at lave en pæn afslutning satte jeg nogen perler og noget bling.
 Ditte syntes helt klar at i skulle se det flotte bling tættere på, for hun er rigtig stolt af sin bog men især snoren med perler og bling betyder meget.

torsdag den 16. august 2012

En kasse til sommerminder

Ditte startede i skole i tirsdags og der skulle de have en kiste/kasse med, hvor i der skulle være minder fra deres sommerferie. Så de i fællesskab kunne snakke om det i klassen. I kampens hede glemte vi at få Ditte kiste med, men det slog ikke Ditte ud af kurs. Og da vi kørte fra skolen sagde hun... mor vil du ikke gerne lave en kiste til mine sommerferie minder, så bliver den mindst lige så flot som de andres... jo siger jeg, hvor til Ditte hurtig svarer.. tak mor, så kan jeg få den med i morgen... 

Puhaa.. må erkende at mor blev lidt presset, men selvfølgelig skulle Ditte have kassen med onsdag morgen. Så projektet som jeg skulle have lavet til scrapaften hos Unik blev lige ændret. Jeg nåede at male kassen med en akrylmaling og den var tør inden jeg tog afsted. Stempelaftrykket havde jeg også fået stemplet. Men farvelægningen måtte jeg klare sammen med resten nede hos Unik. Jeg nåede at få farvelagt stempelaftrykket og skåret papir til æsken, men længere nåede jeg ikke før vi skulle hjem. Så da jeg kom hjem satte jeg mig ned og forsat... da kl. var 0.30 var jeg færdig og kunne sætte æsken på Dittes plads(hvor hun sidder og spiser) Og hvor blev hun glad for æsken, så glad for den at hun tog den med hjem igen.. for som hun sagde hun var bange for at de andre ville ødelægge den. Med lidt overtalelse nåede vi frem til at den skulle blive i skolen, og hvis den gik i stykker, så enten lavede jeg den eller også lavede jeg en ny til hende.
 Papiret jeg har brugt er Bella blvd og hedder flirty. Stemplerne er fra magnolia og er flg. castle background (fairytail, pirates and princess 2010), Princess Tilda (fra samme coll.) og Wilma with rose (right through my heart & raising the ceiling 2010)
Der udover har jeg brugt, halvperler, skeletblade, forskellige blomster og thickers.




mandag den 13. august 2012

Mere til salg

Så fik jeg ryddet noget mere op i mine sager. Jeg kommer til Kort og scrap i Ålborg, og convention i Middelfart. Prisen er plus evt. porto. Du kan kontakte mig på vibekeranda(a)gmail.com, husk at skrive salg nummeret på.
 Salg9: Akvarelblok (har 2 stk.) pr. stk. 20 kr.
 Salg10: bånd (ubrugt) 20 kr.
 Salg11: Brads (har 6 pk.) pr stk. 25 kr.
 Salg12: blonder m/klister 25 kr for begge
 Salg13: Kortbase (10 stk i hver pk.) 10 kr. - Rød
 Salg14: Kortbase (10 stk i hver pk.) 10 kr - Limegrøn
 Salg15: Kortbase (10 stk i hver pk.) 10 kr - Hvid (har 2 stk.)
 Salg16: Kortbase (10 stk i hver pk.) 10 kr - Lyseblå (har 2 stk.)
 Salg17: Kortbase (10 stk i hver pk.) 10 kr - Beige
 Salg18: Kortbase (10 stk i hver pk.) 10 kr - Grå (har 2 stk.)
 Salg19: Kortbase (10 stk i hver pk.) 10 kr - lysegrøn (har 2 stk.)
 Salg20: Kortbase (10 stk i hver pk.) 10 kr - Sort (har 2 stk.)
 Salg21: Kortbase (10 stk i hver pk.) 10 kr - Lyserød
 Salg22: Kortbase (10 m/kuverter) 15 kr - Beige m/embossing hjerte og blomster



fredag den 10. august 2012

 Nu har jeg fået ryddet lidt op i mine scrapting og har fundet noget som jeg gerne vil sælge. Jeg kommer til kort og scrap i Ålborg, og til convention i Middelfart. Ellers er priserne plus porto, og jeg sender når pengene er gået ind på min konto. Mail til vibekeranda@gmail.com hvis du ønsker at købe noget.
Salg1: fiskars embossing sæt  50 kr.
 ganske lidt brugt
 Salg4: Kuvertfolder (har lavet flere kuverter, hvor der står mål på papiret og mål på kuverten efter foldning) 75 kr.
 Salg6: Fiskars alfabet (a-z) 50 kr.
 Salg7: Fiskars små figurer 50 kr.
Salg8: Skabelon til at lave lo'er efter 15 kr.

søndag den 5. august 2012

multi media kursus

Igår jeg på kursus hos unik scrap, det var et rigtigt fedt kursus. Jeg har længe haft ønsket om at lære det. Og langt om længe fik vi benedikte til at lave et kursus. Det kan helt klart anbefales, jeg ved hun har et kursus magen til i september.. forsat god weekend til jer.

Published with Blogger-droid v2.0.6