onsdag den 5. oktober 2011

2 gamle lo'er og en sættekasse

Jeg var så heldig at finde en skabelon som ligner en krone, så selvfølgelig skulle den bruges på et lo om Ditte udklædt som prinsesse.
Sille som kæmper med den franske vaffel... -Det var næsten mere end hun kunne gabe over. Papiret er fra Glitz og var i en af mine månedspakker.
Langt om længe fik jeg min sættekasse færdig og hængt op i min nye lejlighed. Der er Tim Holtz papir i mange af rummene.

4 kommentarer:

Mio sagde ...

Skønne Lo du har lavet, hvor er det sødt det med Ditte : )
Hvor er din sættekasse bare vild flot Th papir passer perfekt til den slags sætterkasse, uhm minder mig om at jeg har en oppe på loftet, måske skulle man ; )
Rigtig god aften

10na sagde ...

Wow, hvor er du bare kreativ, den sættekasser er for fed. Har selv en på loftet - den skal vist vækkes til live igen - hvor er det bare flot.IOg tak for sidst Kh 10na

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Unknown sagde ...

Aj . hvor flot! Jeg må have fat i min gamle sættekasse fra 70'erne... Jeg har kigget lidt på Tim Holtz' mønstre. Men de blokke man kan købe er bare i kæmpe størelse. Mønstrene bliver for voldsomme. Har bla. talt med "Gavlhuset". De siger også at det bliver for stort til de små rum. Hvor har du købt de små mønstre henne? Jeg har set mange forsøge at fikse de gamle sættekasser op, men ingen med så fint et resultat! :)