torsdag den 5. juli 2012

Tillykke til Pips og starten på et bryllupsalbummet

Lad os starte dagen med, at ønske Pips tillykke med fødselsdagen. Hun er en gæv kvinde med alletiders humor. Hun laver de mest fantastiske kort og lo'er, selv om hun mente at lo'er ikke var hende. Vintage er lige hendes stil, kig forbi hendes blog og se de lækre ting hun frem tryller. Og husk at lægge en fødselsdags hilsen til hende.

Det eneste bruden og gommen ønsker sig af "os" er et album over brylluppet. Det er med "os" , kommer vidst til at hænge på mig... griner
 Forsiden af bogen.
Frier buketten. Bag billedet er journaling tag med diverse oplysninger om startet som kærester, forlovet, frieriet og dato for brylluppet. Papiret er fra TPC Studio - heartflet travel/postcaards og bag det blå papir er jeg lagt en "layer" (dem der gennemsigte nogen) den er fra kanban - Victorianan luxury
Nogen af brudekjolerne som blev prøvet. Tror at jeg har til 1-2 lo'er mere om kjoleprøvning.De lyseblå blomster er hjemmelavet af blonder. Jeg kan desværre ikke huske hvor papiret er fra.

1 kommentar:

Thanni sagde ...

Det er sjovt som "os" kan indskrænkes til én *G*....men til gengæld er det nogen skønne sider du har lavet! Siden med frier buketten er SÅ smuk med så mange dejlige detaljer!
Ha' en dejlig solskinsdag :)