mandag den 30. juli 2012

Mit besøg hos Magnolia i Borås

I onsdags tog vi afsted på ferie, planen havde hele tiden været at vi skulle til København for ungerne ville på Bakken, som de plejer. Men der kom et forslag om vi ikke skulle kører over Sverige, så jeg kunne komme op og se/besøge Magnolia butikken i Borås, og det var jeg ikke sent til at følge.. griner
 Indgangen set fra gaden af. Der er rigtig gode parkeringsforhold. Og det er nemt at finde.
 Lige neden for indgangen.
 Lige når man kommer ind i butikken er der en kuffert med blandede stempler. 10 stk for 100 svenske kroner, dvs ca. 90 danske kroner. Det er de små pynte stempler med blomster, små dyr, tekster, kager og andre ting. Men det kunne jeg bestemt ikke modstå. Så jeg fik mange lækre tilbehørs stempler til ingen næsten penge. For jeg fandt ud af, da jeg var kommet ud af butikken og tjekkede bonen, at jeg havde fået 10% rabat på det hele... og det var alligevel noget... 
Høsten
6 magnolia ink til 20 d.kr stykket, de er godt nok på svensk men kan sagtens læses.
101 stempler ialt, 70 stk af de små fra kufferten og 31 af figur stemplerne. Heraf var de 20 stk på tilbud til omkring 30 kr. stk. Ingen af stemplerne er mountet, så der er lige lidt arbejde til mig.. Men det gør ingen ting, hygger mig med at mounte stemplerne. Men er nød til at købe noget mere mount på lørdag når jeg skal ned til unik på kursus i multi media mix.

Rigtig god dag til jer.



lørdag den 28. juli 2012

Nogen flere kort...

 Ja der var flere kort i stakken, og her får i lige nogen af dem. Jeg har fået brugt de fleste af min farvelagte stempelaftryk. Men mon ikke snart jeg har nye at vise jer.. 




Men nu er min kortkasse også snart fuld og klar til at blive kigget i igen. Rigtig god weekend til jer.

torsdag den 26. juli 2012

Det er ved at ske jævnligt, at folk bestiller lo'er af deres børn hos mig. Og jeg nyder, at gøre mit yderest for at leve op til det "kunden" ønsker. Og det er endnu ikke smuttet for mig... gud ske lov.

De 2 lo'er har jeg fået lov til at lægge på min blog.


Jeg vil ikke sige noget om dem.



tirsdag den 24. juli 2012

Lo'er fra stakken

Hvis jeg skal have bund i stakken af billedet af lo'er og kort, som jeg skal have vist herind så må jeg hellere i gang. Så vi snupper lige 3 i dag.
 Bag billedet har jeg lagt en template og kommet modeling paste over, fjernet templaten, ladet det tørre, lagt templaten der igen, og så har jeg mistet. På den måde kan man se papirets oprindelige farve selv om modelingen pasten er mistet. Papiret og blomsterne er fra en af mine månedspakker fra usa.
 Cirklen rundt om billedet er lavet med en hjørnepunch. Swirls er lavet med liquid pearls, papir og blomster er også fra en månedspakke fra usa.
Bortset fra billedet er alt fra en månedspakke igen fra usa, uha.. jeg savner de månedspakker. De var altså utrolig lækre.. lige noget for mig.

søndag den 22. juli 2012

Flere kort..

Jeg har haft gang i produktionen af kort og her er nogen af dem.
 Lige nogen simple kort.
Et med et farvelagt stempelaftryk.
 Igen et farvelagt magnolia stempelaftryk.
 Bagsiden af kortet. 
Igen et simpel kort, men alligevel ret fedt.

fredag den 20. juli 2012

Børnekort

Da jeg nu var inde på pinterest, ja så fald jeg over nogen søde børnekort  og de skulle selvfølgelig også prøves.
 Fest hatte, som er lavet ud af en vimpel punch.
 2 bamser som er lavet ud af scallop rund punch, rund punch og igen vimpel punchen til butterfly.

 En is hvor der er bidt af, biddet er lavet med scalloped rund punch.
Og lige en lille vindhjul.

Meget nemme og samtidig søde kort.

onsdag den 18. juli 2012

Kort med knapper

Jeg tror ikke, at jeg er den eneste der er rigtig dårlig til at få brugt mine knapper. Så jeg gik i gang med at kigge på pinterest for at se om der var nogen ideer. Det er jo et mekka fuld af ideer. Her er nogen af de kort som jeg har lavet ind til nu.
 Et herre kort med butterflies
 En sommerfugl, skåret ud med spellbinders og så har jeg lagt overhead papir ind, derefter knapper og så karton over, så man indvendig i kortet ikke kan se knapperne.
 En mariehøne, meget simpel og kan laves med 2 runde punches.
Og et træ, jeg har brugt th dien med halloween træet på


Måske du fik nogen ideer til hvad du kan bruge dine knapper til.

mandag den 16. juli 2012

1 gave og 2 kort

Det er ved at være et stykke tid siden jeg har blogget, men der er en lovlig grund. Fredag d. 6. juli fik jeg en silhouette cameo, som jeg var ude og hente ved Gitte/Hobbyboden. Så meget af min tid er gået med at lave filer til sillen og til at lege med den.
 Vi flyttede et svensk bjælke legehus for børnehaven, og jeg havde lovet at brænde billederne ned på en cd til dem. Jeg var lige ved, at glemme den, men fik det gjort da Ditte havde sidst dag i børnehaven. Jeg syntes det var lidt flad at komme med en cd i en alm. cd etui. Så jeg tog et cover til en Dvd, stemplede 2 magnolia stempler på et stykke papir, farvelagde den og skrev hvad der var på cd'en. 
Min svigersøn fyldte 23 i fredags og min Sille havde spurgt om jeg ikke gerne ville lave et kort til ham. Han cykler på eliteplan, så hvad var mere naturligt end Edwin på cykel, nogen flag og cykelpapir til baggrund.
 Inden i kom kortet til at se sådan ud.
 Og bag på har jeg sat mit personlige stempel, jeg har bestilt et mere så nu venter jeg bare på det ankommer. 
Her har jeg haft sillen på arbejde. Indtil videre har jeg kun købt 2 skærefiler, resten har jeg selv lavet. De sommersandaler kunne jeg bare ikke stå for og det er en af dem jeg har købt.

Jeg håber i alle har en god dag og nyder "sommeren".

torsdag den 12. juli 2012

gallakjolen og mig

Jae... Det var sådan jeg kom til at se ud i lørdags, da jeg var afsted til bryllup. Mig i en så pæn kjole er noget der sker virkelig sjældent.

Published with Blogger-droid v2.0.6

lørdag den 7. juli 2012

Jeg har prøvet vintage med promarkers

I dag er jeg til bryllup.. uha.. i min fine kjole :o) det er mega sjældent at man ser mig i en gallakjole.
Så dette indlæg er lavet på forhånd.

Jeg fandt en tut på at male "vintage" med promarkers og det skulle jeg selvfølgelig prøve.
Der kom dette resultat ud af det... Er det vintage-agtigt?
Farverne jeg har brugt er ivory og sandstone.



torsdag den 5. juli 2012

Tillykke til Pips og starten på et bryllupsalbummet

Lad os starte dagen med, at ønske Pips tillykke med fødselsdagen. Hun er en gæv kvinde med alletiders humor. Hun laver de mest fantastiske kort og lo'er, selv om hun mente at lo'er ikke var hende. Vintage er lige hendes stil, kig forbi hendes blog og se de lækre ting hun frem tryller. Og husk at lægge en fødselsdags hilsen til hende.

Det eneste bruden og gommen ønsker sig af "os" er et album over brylluppet. Det er med "os" , kommer vidst til at hænge på mig... griner
 Forsiden af bogen.
Frier buketten. Bag billedet er journaling tag med diverse oplysninger om startet som kærester, forlovet, frieriet og dato for brylluppet. Papiret er fra TPC Studio - heartflet travel/postcaards og bag det blå papir er jeg lagt en "layer" (dem der gennemsigte nogen) den er fra kanban - Victorianan luxury
Nogen af brudekjolerne som blev prøvet. Tror at jeg har til 1-2 lo'er mere om kjoleprøvning.De lyseblå blomster er hjemmelavet af blonder. Jeg kan desværre ikke huske hvor papiret er fra.

tirsdag den 3. juli 2012

2 lo'er

Denne gang har jeg fundet 2 lo'er fra gemmerne. De har længe været fotograferet, men længere var de ikke kommet...
 Lågen bag billedet er lavet med modeling paste og en mask fra Prima. Papiret er fra th blokken vintage shabby. Sommerfuglen er ms og det er around the page punchen også.
Craften er mistet med glimmermist og papiret er igen fra th blokken lost and found. Journaling kortet og bingo brikkerne er også fra th.